Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

[Infografic] 4 mituri despre sisteme ERP în cloud

Date: 22-09-2022
Author: Alina Răfoi

Soluția ERP este arma (mai puțin) secretă a companiilor în lupta pentru succes. Deși soluțiile în cloud prind tot mai mult avânt, încă mai există mituri care influențează decizia de achiziție.

[citește mai mult...]

“Recoltă” bogată de funcționalități noi pentru clienții SocrateCloud

Date: 28-10-2020
Author: Alina Răfoi

 

Deși pandemia ne-a forțat să ne schimbăm puțin obiceiurile și să ne adaptăm la noile condiții de lucru, nu ne-a oprit deloc, astfel continuăm să venim constant cu îmbunătățiri și vești bune pentru clienții noștri. Cea mai nouă versiune a lui SocrateCloud ERP include funcționalități care creează premisele unui management îmbunătățit al afacerii. Am pregătit și o funcționalitate interesantă pentru cei care desfășoară proiecte cu finanțare și am făcut toate actualizările legislative necesare.

 

Pe lângă noutățile din SocrateCloud, am lansat și 2 aplicații mobile, am dezvoltat noi funcționalități pentru sistemul WMS, am adus optimizări în zona gestionării de sesizări în sistemul CRM. Detaliem în continuare toate aceste aspecte.

[citește mai mult...]

SocrateERP pentru decizii informate în timp real, pe timp de criză

Date: 25-05-2020
Author: Alina Răfoi

 

Apariția unei crize este, cu siguranță, cel mai mare test de performanță dat business-urilor. Închiderea birourilor, distanțarea socială, precum și toate măsurile adoptate pentru prevenirea răspândirii virusului au ca rezultat nevoia de digitalizare rapidă și o dată cu ea, creșterea cererii de soluții care facilitează colaborarea echipelor, dar și a soluțiilor ERP și CRM în cloud. 

 

Flexibilitatea și abilitatea unui business să-și adapteze activitatea la schimbările apărute la nivel național, dar și global, este foarte importantă. Pentru ca managerii să poată lua cele mai bune decizii într-un timp cât mai scurt, au nevoie de soluții de management capabile să satisfacă nevoia de viteză, agilitate și scalabilitate a business-urilor.

[citește mai mult...]

Noua versiune SocrateERP în cloud vine cu roboți și noi funcționalități

Date: 13-05-2020
Author: Alina Răfoi

Cea mai nouă versiune de SocrateERP în cloud vine cu o serie de funcționalități și roboți noi, meniți să eficientizeze activitatea clienților noștri și să îi ajute să-și atingă obiectivele cât mai ușor. 

 

Iată care sunt câteva dintre noutăți.

[citește mai mult...]

Noi funcționalități pentru SocrateCloud ERP

Date: 25-04-2017
Author: Alina Răfoi

 

SocrateCloud, platformă completă de business în cloud, a încheiat primul trimestru din 2017 cu noi funcționalități dezvoltate și utilizate de clienții din diverse industrii pentru a-și eficientiza încă și mai mult activitățile de business. Haideți să facem o scurtă trecere în revistă a celor mai importante noutăți.

[citește mai mult...]

Informațiile reduc costurile în distribuție

Date: 18-04-2017
Author: Alina Răfoi

Într-un mediu atât de concurențial, în care marjele sunt foarte greu de păstrat, una dintre cele mai sigure metode de creștere a eficienței și a rentabilității companiilor din distribuție este să reducă costurile operaționale. Atunci când companiile devin nesigure cu privire la venituri, la modelul de business sau la eficiența operațiunilor, își intorc privirea către informațiile generate de către toate departamentele, informații care le ajută să facă analize, să găsească noi metode de îmbunătățire și să conceapă strategii câștigătoare.

[citește mai mult...]

[Studiu de caz] Okian, noi orizonturi de business cu SocrateCloud

Date: 06-04-2017
Author: Alina Răfoi

 

OKIAN este cea mai mare librărie online din România, oferind peste 1 milion de cărți în engleză și română, din toate domeniile, de la cele mai căutate titluri din beletristica internațională la cele mai importante cărți de business sau medicină, dar și jocuri și accesorii pentru iubitorii de carte și nu numai.

[citește mai mult...]

SocrateCloud susține dezvoltarea Frisbo, specialistul numărul 1 în e-fulfillment din România

Date: 14-03-2017
Author: Alina Răfoi

 

Specialistul numărul 1 în soluții de e-fulfillment din România folosește SocrateCloud pentru a-și îndeplini obiectivele de creștere.

[citește mai mult...]

Un nou an, noi oportunități

Date: 16-01-2017
Author: Alina Răfoi

 

Începutul de an este momentul ideal pentru analizarea rezultatelor realizate în anul ce a trecut și pentru planificarea activităților de anvergură pentru anul în curs. Pentru toți este un moment propice pentru a face planuri strategice, pentru a evalua ce a funcționat și ce nu, dar și pentru a planifica resursele în concordanță cu obiectivele de business.

 

Soluția software ERP vă oferă instrumentele de analiză și control de care aveți nevoie ca să creșteți potențialul și performanța în business.

[citește mai mult...]

Scutirea de impozit pe profit reinvestit în soluții de business continuă și în 2017

Date: 13-01-2017
Author: Alina Răfoi

 

Vestile bune de la început de an continuă și anunțăm că măsura de scutire de impozit pe profit reinvestit în soluții informatice de business, una dintre cele mai importante facilități acordate de Codul Fiscal, continuă să fie pusă în aplicare și în anul 2017. 

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...