Tendințe pentru piața de cloud din România

Date: 18-11-2015
Author: Alina Răfoi

În cadrul evenimentului IMWorld 2015, Remus Cazacu, Director general și Fondator BITSoftware, a fost invitat alături de reprezentanții Microsoft România și Spearhead, la o dezbatere legată de tendințele pieței de cloud în România.

Concluziile formulate de către participanți susțin că rata de adopție a tehnologiei cloud, deși are o mică întârziere comparativ cu alte țări europene, este în continuă creștere. Clienții încep să caute alternative mai productive și mai viabile din punct de vedere al costurilor.

 

Tehnologia cloud înseamna flexibilitate, performanță, scalabilitate și o reducere a costurilor de infrastructură. Cloud-ul îmbunătățește semnificativ eficiența echipelor dumneavoastră oriunde s-ar afla ele, oferind acces facil, prin intermediul internetului, la soluții de business de cea mai nouă generație și reduce costurile de infrastructură, fără a sacrifica securitatea și performanța. Securitatea de care beneficiază utilizatorii este un avantaj major al tehnologiei cloud. Datele sunt criptate cu ajutorul unor algoritmi complecși, iar conexiunea la servere este securizată la cele mai înalte standarde.

 

BITSoftware este prima companie din România care a lansat o soluţie ERP/CRM in cloud, SocrateCloud, modernă, adaptabilă, de clasă mondială, care poate fi utilizată în cloud-ul privat sau public din Amazon.

 

Vă lăsăm să urmăriți în continuare dezbaterea și să trageți singuri concluziile.

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...