SocrateCloud ERP vă ajută să depășiți concurența

Date: 29-01-2016
Author: Alina Răfoi

9 metode pentru a vă depăși concurența cu SocrateCloud ERP

La fiecare început sau sfârșit de an, ne fixăm un set de obiective pentru anul ce va urma. Atât în viața personală, cât și în business. De cele mai multe ori, obiectivele din business sunt mult mai ușor de stabilit: creșterea volumului de vânzări, creșterea cifrei de afaceri, creșterea productivității sau investiții mai inteligente. Și, de ce să nu admitem, ne dorim întotdeauna să fim cei mai buni, și implicit să ne depășim concurența.

Cu toate acestea, doar să punem pe hârtie o listă de obiective sau de dorințe, nu este suficient. Pentru ca visurile să devină realitate, trebuie să avem un plan de acțiuni concrete. Ca să putem construi un plan de acțiuni realist, avem nevoie de informație. Iar ca să avem o informație corectă și structurată, avem nevoie de… un sistem integrat.

Și acum haideți să vă explicăm de ce este SocrateCloud ERP arma secretă care vă ajută să vă depășiți concurența. 

 

Consolidează rapoartele pentru o perspectivă mai clară

 

Pentru a avea o viziune de ansamblu cât mai clară, este esențial să se colecteze, să se consolideze și să se compare datele din toate departamentele unei organizații. Astfel se pot identifica punctele tari pentru a putea învăța din ele și punctele slabe din organizație care au nevoie de un efort sporit.

 

Elimină procesele manuale

Pentru a fi performanți, angajații trebuie să se poată concentra asupra activităților care aduc valoare adăugată companiei și mai puțin asupra celor repetitive și care ocupă prea mult timp. Automatizarea proceselor pentru eficientizarea angajaților trebuie să fie unul dintre obiectivele principale ale fiecărui business.

 

Generează automat situații lunare și alte raportări obligatorii

Scăpați de stresul realizării declarațiilor, raportărilor sau dosarelor contabile lunare. Acestea pot fi generate direct din sistem în forma cerută de autorități. Folosiți-vă timpul mai cu folos, concentrându-vă pe generarea de noi oportunități de afaceri.

 

Automatizează supply-chain-ul

Fiți cu un pas înainte concurenței! Oferiți-le clienților dumneavoastră informația de care au nevoie si livrați-le produsele comandate rapid, conform așteptărilor lor. Optimizați procesele de fulfillment și transport pentru a reduce cheltuielile și îmbunătățiți relația cu clienții dumneavoastră pentru a crește gradul de loialitate.

 

Pregătit oricând să integreze noi canale

Pentru a vă asigura un business de succes, trebuie să folosiți toate canalele de comunicare și de vânzare pe care le aveți la dispoziție pentru ca produsele sau serviciile pe care le oferiți să ajungă la clienții dumneavoastră, indiferent de mărimea lor sau de localizare.

 

Realizează un control al prețurilor, discount-urilor și marjelor

Cu SocrateCloud ERP creați cu ușurință strategii de preț, liste specifice pe clienți sau promoții, urmăriți vânzările pe toate canalele de distribuție, controlați și analizați marjele de profit pe produs, client sau zona geografică.

 

Optimizează fluxurile de lucru

De cele mai multe ori, angajații se simt împovărați de fluxuri de lucru complicate. Este important ca fluxurile de lucru să fie cât mai simple și fluide, astfel încât business-ul dumneavoastră crească organic si fără efort suplimentar.

 

Vă ajută să luați decizii rapide

În ziua de astăzi, cel care reușește să acționeze primul, are un avantaj. De aceea este important să folosiți datele de care dispuneți pentru a lua decizii rapide și să obțineți un avantaj competitiv. Cu cât puteți anticipa mai rapid schimbările din piață, obiceiurile de consum ale clienților sau variații de cost al resurselor, cu atât veți fi mai pregătiți să faceți față unei piațe din ce în ce mai dinamice.

 

Facilitează schimbul de informații între front și back-office

Având un sistem integrat, timpul de răspuns către client va fi mult mai scurt, deoarece informația este disponibilă in timp real oricărui angajat din front-office, fără a mai fi nevoie să ceară detalii suplimentare în back-office.


Acestea sunt doar o parte a motivelor pentru care SocrateERP este partenerul ideal de cursă lungă.

Intrebari? Contactați-ne și discutați cu unul dintre specialiștii BITSoftware.

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...