Socrate+ ERP și Socrate Salarii compatibile cu Microsoft SQL Server 2014

Date: 04-09-2015
Author: Alina Răfoi

Avantaje SQL 2014 si Socrate+ ERP CRM BISocrate+ ERP și Socrate Salarii sunt compatibile acum cu cea mai nouă tehnologie de baze de date Microsoft SQL Server 2014.

SQL Server 2014 oferă performanță esențială datorită bazei de date cu stocare în memoria RAM integrată, capacității mult mai rapide de extragere a detaliilor de date prin instrumente familiare și platformei pentru medii cloud hibride.

Eficientizați businessul dumneavoastră cu aplicații performante

Pe măsura dezvoltării companiei, crește și volumul de date care trebuie gestionat, cresc pretențiile pe care le aveți de la baza de date care contribuie la funcționarea aplicațiilor și, implicit, a companiei. Indiferent că este vorba despre evidența stocurilor, tranzacțiile de vânzare sau gestionarea clienților, o bază de date lentă sau indisponibilă poate crea blocaje în îndeplinirea sarcinilor de către angajați și îi pot determina pe clienți să se orienteze către alte companii.

Cu Microsoft SQL Server 2014 accelerați aplicația Socrate+ și reduceți duratele de inactivitate cu cea mai utilizată bază de date din lume

SQL-2014 Baza de date ERP

Beneficiați de tranzacții mai rapide utilizând hardware-ul deja existent. Cu noua tehnologie de bază de date cu stocare în memoria RAM integrată în SQL Server 2014, compania dumneavoastră poate efectua tranzacții cu o viteză de 10 ori mai mare pe același hardware.

 

SQL-Server 2014-for ERP

Evitați duratele de inactivitate pentru baza de date și pentru organizație. SQL Server 2014 are capacități integrate care vă ajută să vă asigurați că baza de date funcționează fără întreruperi.

 

 

Evitați duratele de inactivitate pentru baza de date și pentru organizație. SQL Server 2014 are capacități integrate care vă ajută să vă asigurați că baza de date funcționează fără întreruperi.

Alegeți cea mai utilizată bază de date din lume. Cu o bază de instalări de ordinul milioanelor, platforma de date SQL Server 2014 are cele mai utilizate capacități de business din lume.

 

 

PERFORMANȚĂ ESENȚIALĂ PENTRU ACTIVITATECAPACITATE MAI RAPIDĂ DE EXTRAGERE A DETALIILOR DIN ORICE DATEPLATFORMĂ PENTRU MEDII CLOUD HIBRIDE
Bază de date cu stocare în memoria RAM, integrată

Performanță de 30 de ori mai mare

Beneficiați de o bază de date cu stocare în memoria RAM cu o performanță medie de 10 ori mai mare și performanță de pană la 30 de ori mai mare pentru aplicațiile SQL Server noi și existente.

Securitate și scalabilitate îmbunătățite

Baza de date cu vulnerabilitatea cea mai mică 5 ani la rand

Bazați-vă pe baza de date clasată ca avand vulnerabilitatea cea mai mică 5 ani la rand! Scalabilitate pe diverse soluții de calcul, soluții de rețea și soluții de stocare.

Disponibilitate ridicată

Procentele de peste 90% de care aveați nevoie

Bucurați-vă de o disponibilitate ridicată cu AlwaysOn, acum cu disponibilitate mai bună și gestionare simplificată.

Acces ușor la volumele mari sau mici de date

Detalii extrase din orice date

Căutați, accesați și modelați datele interne și externe și combinați-le cu datele nestructurate pentru a extrage mai multe detalii.

Capacități puternice de extragere a detaliilor cu ajutorul instrumentelor familiare

Capacități BI cu autoservire

Accelerați analiza și scurtați durata până la extragerea datelor cu instrumentele familiare Excel din Office și Power BI din Office 365 și cu accesul de pe dispozitivele mobile.

Soluție BI completă

De la gestionarea datelor la capacități de BI și analiză

Scalați-vă modelele BI. Îmbogățiți-vă și securizați-vă datele și asigurați calitatea și precizia printr-o soluție BI completă.

Scenarii de soluții hibride

Îmbinarea avantajelor soluțiilor la sediu cu cele ale soluțiilor cloud

Creați premisele unor noi scenarii de soluții hibride, precum backupul bazat pe cloud și recuperarea după dezastru bazată pe cloud, pentru a reduce costurile și a îmbunătați continuitatea activității la sediu.

Înscrierea ușoara pe traseul către cloud

Durată scurtă până la obținerea beneficiilor

Migrați și rulați ușor SQL Server pe platforma Microsoft Azure pentru a ajunge mai repede la beneficiile soluției cloud.

Completitudine și consecvență

Platformă de date completă

Implementați o platformă de date completă și consecventă, care cuprinde atât soluții la sediu cât și soluții cloud, utilizând un set de instrumente comun în întregul ciclu de viață al aplicațiilor.

 

Pentru mai multe informații despre cum puteți face upgrade la Microsoft SQL Server 2014, vă rugăm să ne trimiteți un email la adresa sales@bitsoftware.ro.

BITSoftware este partener autorizat Microsoft în România.

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...