GoogleApps for Work vine cu o ploaie de noutăți

Date: 22-10-2015
Author: Alina Răfoi

Lumea este în continuă mișcare, la fel și mediul de afaceri. Pentru a putea păstra pasul cu așteptările clienților, GoogleApps for Work a anunțat o ploaie de noutăți, care sunt, cu siguranță, pe gustul tuturor: transcriere vocală, teme noi, o mai bună vizibilitate a ultimelor modificări făcute pe documente partajate și multe altele.

Google Docs poate de acum transcrie ceea ce dumneavoastra îi dictați vocal sau, la fel de bine, poate transcrie ceea ce s-a discutat în timpul unei ședințe. Nu mai pierdeți timpul cu realizarea minutelor și evitați scuzele colegilor cum că nu au înțeles ce s-a discutat la ședință.

Google Apps for Work RomaniaMarele avantaj al utilizării GoogleApps for Work este acela că puteți colabora mai ușor cu echipa, oriunde s-ar afla aceasta. În acest sens, Google Docs a venit cu o noutate în ceea ce privește vizualizarea mult mai rapidă și mai evidentă a modificărilor care s-au făcut pe un document partajat.

Chiar și Google Forms beneficiază de un nou look și de noi funcționalități. Pe lângă noua interfață mobile-friendly, chestionarele sunt acum mai moderne, au fost adăugate noi teme și o paletă mai bogată de culori. Chestionarele se pot personaliza prin adăugarea propriului logo, a unor imagini, animații sau video-uri. Răspunsurile la chestionar sunt mai ușor de analizat, acestea aparând în aceeași fereastră.

Noi opțiuni de analiză au fost, de asemenea, adăugate în Sheets în scopul de a facilita analiza datelor. Pentru mai multe detalii, puteți accesa acest video.

Google Apps for Work RomaniaCu ajutorul noilor template-uri din Docs, Sheets sau Slides, vă puteți concentra mai mult asupra conținutului, și nu asupra formei. Puteți de acum alege dintr-o multitudine de template-uri de documente, prezentări, newslettere, facturi, studii de caz și multe altele. Acestea sunt disponibile deocamdată doar pentru limba engleză, urmând ca în viitor să fie adăugate și alte limbi.

Cu GoogleApps for Work aveți toate instrumentele necesare pentru a vă desfășura activitatea în mod eficient și pentru a vă menține clienții și angajații mulțumiți.

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...