Gestiune completă a contractelor, trasabilitate și optimizări în zona de logistică în noua versiune SocratePlus

Date: 02-11-2015
Author: Alina Răfoi

ERP Software Romania

SocratePlus este sistemul integrat de gestiune dezvoltat de BITSoftware începând cu 1994 și implementat în zeci de firme românești din distributie, retail și FMCG. An de an a fost îmbogățit cu noi funcționalități, pentru a ușura utilizarea lui și a oferi clienților posibilitatea să devină din ce în ce mai eficienți. Noua versiune vine cu noutăți în zona de logistică, în cea de gestiune a contractelor, a trasabilității documentelor, a distribuției de presă, dar și cu o interfață utilizator mai prietenoasă și mai flexibilă, scopul fiind acela de a facilita accesul la informație și de a reduce timpul dedicat activităților operaționale de zi cu zi, lăsând utilizatorii să se concentreze pe activitățile care aduc valoare adăugată companiei.

Logistică/distribuție

  • Optimizarea procesului de alocare a comenzilor pe mașini și pe agenți livratori, prin intermediul unui singur ecran de pe care pot face atât verificarea și rezervarea stocului, cât și alocarea comenzilor. Astfel, companiile din distribuție reușesc să îmbunătățească 2 indici de performanță dintr-o singură lovitură: echipa logistică devine mai productivă și eficientă, iar timpul de realizare a unei comenzi și timpul de livrare se scurtează.
  • Export marfă către un client extern, cu livrare către alți clienți interni sau externi - a fost adăugată posibilitatea de a genera facturi export pe o altă firmă decât firmele de pe avizele client cu care s-a facut livrarea.

Distribuție presă

  • Functionalități noi care acoperă întreaga activitate pentru distribuția de presă
    • calculul propunerii de comandă și a distribuției de presă
    • generarea foilor de cartare
    • gestionare returului de presă intern și de la furnizor
    • evidență presă cu coduri de bare extinse
    • posibilitatea descărcării stocului pe lot

Producție discretă

  • Proces nou “Lansare producție neterminată” - procesul automatizează generarea de comenzi de lucru și bonuri de consum pentru producția neterminată. Astfel, la trecerea dintr-o lună calendaristică în alta, se închide comanda de lucru sursă și se generează o nouă comandă de lucru pentru luna următoare doar pentru cantitatea rămasă de produs.

Alte funcționalități și rapoarte noi

  • Contracte - au fost aduse îmbunătățiri, modulul permițând gestiunea contractelor, a anexelor aferente, a prețurilor și a intervalelor de prețuri, dar și actualizarea prețurilor în funcție de cantități. De acum clienții SocratePlus pot lucra cu scadențe diferite, ele putând fi definite atât pe client, cât și pe contract. Pentru companiile care lucrează pe proiecte există acum posibilitatea calculării profitabilității pe contract, fie că vorbim de contract client sau furnizor.

trasabilitate documente ERP software

  • Trasabilitate pe documente în modulul Comercial - de acum, utilizatorii pot economisi timp având acces la istoricul unui document din perspectiva lanțului de documente în care se află, vizualizarea făcându-se sub forma grafică a documentelor legate (documente sursa și documente generate), având ca nod central documentul selectat. Astfel, se îmbunătățesc atât accesul la informație, cât și timpul sau efortul de a ajunge la acea informație, având într-un singur raport informația pe care până acum o puteam extrage din mai multe rapoarte.
  • Interfață - noi griduri, mult mai performante, care permit un grad mare de configurabilitate a informațiilor la vizualizare și filtrări avansate. În cazul unor analize punctuale, se pot obține informațiile dorite fără a se mai face apel la construirea de rapoarte, informațiile afișate în grid putând fi exportate direct în format excel, pdf, html, txt sau csv.
  • Rapoarte noi
    • posibilitatea tipăririi anexei declaratiei 394
    • raport trezorerie pentru calculul duratei medii de încasare la nivel de client cu defalcare pe intervale de durată

Despre SocratePlus

SocratePlus este un sistem inteligent și modular de gestiune economică, o platformă pentru planificare şi gestiunea tuturor resurselor din organizaţie. SocratePlus a fost, de-a lungul anilor, implementat cu succes în zeci de companii românești din retail, distribuție și industrie de proces. Iată doar cateva dintre poveștile de succes ale clienților noștri.

Despre BITSoftware

Cu peste 21 de ani de experiență, BITSoftware dezvoltă și implementează soluții ERP, CRM și Business Intelligence (BI) care ajută companiile din diverse industrii să-și îmbunătățească productivitatea, prin automatizarea proceselor din companie, și să realizeze obiectivele de creștere pe termen lung. BITSoftware este una dintre primele companii românești care a dezvoltat un sistem ERP, acum soluțiile noastre de business fiind utilizate de peste 200 de companii medii și mari, românești și internaționale, din diverse domenii de activitate.

Pentru mai multe informații despre soluțiile BITSoftware, vă rugăm să ne contactați pe adresa sales@bitsoftware.ro sau să consultați site-ul www.bitsoftware.eu.

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...