Rampad utilizează SocrateCloud pentru construcții ca suport managerial

Date: 05-10-2016
Author: Anca Cazacu

Rampad_utilizeaza_SocrateCloud_pentru_constructii.png

 

SocrateCloud ERP pentru construcții și SocrateBI susțin dezvoltarea activității companiei Rampad și oferă suport managerial în drumul său către succes. Rampad activeaza în domeniul confecțiilor metalice, construcțiilor și tâmplariei PVC și aluminiu și a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 3 milioane de Euro.

 

 

Rampad face parte din grupul de firme Metabras, cu o istorie de aproape 22 de ani pe piața românească. Metabras s-a înființat la 5 ani după Revoluție ca business de familie, fiind unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de servicii de procesare și comercializare oțel beton, producție de elemente de fier forjat și alte produse siderurgice și de construcții. În cei aproape 22 de ani de activitate, grupul a fidelizat 2.000 de clienți, a livrat 164.000 tone de oțel fasonat și debitat, 7.200 de locuințe au fost construite utilizându-se oțelul Metabras și s-au produs 2.800 kg de cuie.

 

La 4 ani de la înființare, Rampad excelează atât ca antreprenor general în construcții civile, industriale și agricole, dar și în proiecte de fabricare a confecțiilor metalice.

 

“Afacerea Rampad a crescut frumos. Am început inițial cu construcțiile, într-un an sau doi am realizat că avem nevoie și de confecții, iar ulterior am ajuns la structuri metalice. Mai nou am lansat și divizia de tâmplarie aluminiu și PVC. În acest fel putem asigura tot ce înseamnă șantier de la A la Z”, spune Cătălin Ceposu, CEO Rampad.

 

SocrateCloud asigură gestiunea eficientă a proiectelor de construcții pe care Rampad le are, garantând respectarea termenelor și a bugetelor, în vederea maximizării satisfacției clienților. Rampad își urmărește cu ajutorul soluției complete pentru construcții execuția lucrărilor prin înregistrarea și urmărirea consumurilor de materiale, manoperă, utilaje și transport pe proiect, faze și subfaze. De asemenea, gestionează și activitatățile de vânzare și financiar-contabilă, iar setul de rapoarte oferă managementului o vedere de 360 de grade asupra companiei, oferă control operațional și suport decizional.

 

Cel mai important beneficiu al implementării SocrateCloud este partea de raportare. Posibilitatea de a urmări profitabilitatea pe proiecte, pe faze și subfaze ajută managementul Rampad să înțeleagă unde este loc de optimizare, ce trebuie corectat și cum pot fi maximizate profitul și randamentul.

 

“În SocrateBI am definit împreună cu echipa BITSoftware cele mai importante rapoarte pentru o companie de construcții, printre care se regăsesc P&L, raportul planificat versus realizat, solduri neachitate, raportul cheltuielilor nealocate sau producția în curs”, declară Cătălin Ceposu.

 

Prin implementarea soluției complete pentru construcții, Managerii de Divizie au devenit mult mai autonomi.

 

“Datorită implementării SocrateBI ședințele cu Managerii de Divizie sunt mult mai eficiente și durează mai puțin. Vorbim pe aceleași cifre și le putem discuta și telefonic; chiar și 15 minute sunt suficiente pentru a clarifica anumite aspecte”, a mai declarat Ceposu.

 

Toate aceste funcționalități fac ca SocrateCloud să fie alegerea potrivită pentru toate companiile de construcții al căror management dorește să aibă o perspectivă clară asupra afacerii.

 

Studiul de caz Rampad poate fi descărcat de aici

 

Intrebari? Contactați-ne și discutați cu unul dintre specialiștii BITSoftware.

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...