Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

GoogleApps for Work vine cu o ploaie de noutăți

Date: 22-10-2015
Author: Alina Răfoi

Lumea este în continuă mișcare, la fel și mediul de afaceri. Pentru a putea păstra pasul cu așteptările clienților, GoogleApps for Work a anunțat o ploaie de noutăți, care sunt, cu siguranță, pe gustul tuturor: transcriere vocală, teme noi, o mai bună vizibilitate a ultimelor modificări făcute pe documente partajate și multe altele.

[citește mai mult...]

SocrateCloud ERP - soluția completă pentru companiile din distribuție

Date: 06-10-2015
Author: Alina Răfoi

Activitatea unui distribuitor pare simplă: să cumpere şi să vândă produse. Dar simplitatea este mai complicată decat pare. Distribuția este o activitate "de foc continuu", în care zi de zi sunt necesare informații de bază privind stocurile de mărfuri și comenzile preluate de la clienți.

[citește mai mult...]

Ce pot învăța companiile de distribuție din experiența Uber?

Date: 05-10-2015
Author: Alina Răfoi

Uber a revoluționat modul în care se mișcă lumea și felul în care oamenii se deplasează prin oraș. Totul a fost posibil cu o (aparent) simplă aplicație ce poate fi instalată pe orice smartphone, care conectează șoferii și clienții, făcând mult mai accesibil transportul prin oraș. În același timp, a deschis mai multe posibilități șoferilor de a-și lansa propria afacere.

[citește mai mult...]

BITSoftware la IMWorld 2015. Ne vedem acolo!

Date: 02-10-2015
Author: Alina Răfoi

BITSoftware este prezentă și anul acesta la Internet & Mobile World, cel mai mare eveniment B2B din România dedicat soluțiilor digitale, mobile și de software, care a ajuns la cea de-a a patra ediție. Timp de două zile, 7 și 8 octombrie, Pavilionul Central al Romexpo va fi kilometrul 0 pentru peste 7000 de participanți business.

[citește mai mult...]

ERP cu fonduri europene nerambursabile

Date: 01-10-2015
Author: Alina Răfoi

Stiați că puteți beneficia acum de până la 200 000 EUR nerambursabili pentru achiziționarea de soluții software pentru managementul afacerii? Companiile private, dar şi instituţiile publice au la dispoziţie până în 2020 fonduri de 532 mil. euro pentru proiecte IT&C. Volumul total al fondurilor europene alocate pentru anul 2015 este de peste 57 mil. EUR la nivel național, iar termenul limită pentru depunerea proiectelor este 30 octombrie 2015.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...