topblog_ro

Cu peste 21 ani de experienţă, BITSoftware dezvoltă şi implementează soluţii ERP, CRM şi Business Intelligence (BI) care ajută companiile din diverse industrii să-şi îmbunătăţească productivitatea, prin automatizarea proceselor din companie, şi să realizeze obiectivele de creştere pe termen lung.

La ce să vă așteptați când implementați un ERP pentru construcții

Date: 21- 10- 2016

 

Reacțiile tipice asociate cu implementarea și utilizarea unei soluții ERP într-o companie de construcții variază de la “e foarte diferit față de cum procedam înainte” și până la “wow, ce diferență!”. Ce face diferența? Selecția sistemului ERP potrivit trebuie să se bazeze în primul rând pe latura funcțională - cât de capabil este sistemul să respecte cerințele de business ale unei companii...

[citește mai mult...]

[Webinar] Management eficient pentru companiile din construcții

Date: 17- 10- 2016
Author: Alina Răfoi

 

Sunteți manager sau dețineți o companie care activează în domeniul construcțiilor și doriți să:
  • controlați și optimizați toate procesele și resursele din organizație?
  • aveți vizibilitate în timp real asupra proiectelor de construcții?
  • creșteți eficiența și profitabilitatea companiei?
[citește mai mult...]

Rampad utilizează SocrateCloud pentru construcții ca suport managerial

Date: 05- 10- 2016
Author: Anca Cazacu

 

SocrateCloud ERP pentru construcții și SocrateBI susțin dezvoltarea activității companiei Rampad și oferă suport managerial în drumul său către succes. Rampad activeaza în domeniul confecțiilor metalice, construcțiilor și tâmplariei PVC și aluminiu și a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 3 milioane de Euro.

 

[citește mai mult...]

Creșteți eficiența companiilor din industria de construcții cu SocrateCloud

Date: 27- 09- 2016
Author: Camelia Mihai

 

Companiile de construcții se caracterizează prin complexitatea proceselor și activităților care trebuie urmărite, prin gestionarea simultană a mai multor șantiere, prin urmărirea proiectelor și a profitabilității acestora în timp real.

SocrateCloud sprijină companiile din industria construcțiilor în fazele necesare derulării proiectelor, de la gestionarea contractelor (monitorizarea...

[citește mai mult...]

Avantajele vizibilității și eficienței proceselor din distribuție

Date: 19- 08- 2016
Author: Alina Răfoi

 

 

Atât pentru distribuitori, dar și pentru alte companii care lucrează cu stocuri, un sistem integrat de gestiune a resurselor cum este SocrateCloud ERP oferă avantaje semnificative comparativ cu soluțiile software utilizate fragmentat, personalizate pentru utilizarea fiecărui departament în parte. Pe lângă gestiunea economică a afacerii, un sistem integrat vine cu facilități de planificare,...

[citește mai mult...]

Gestiunea stocurilor și noile cerințe ale distribuției omnichannel

Date: 21- 07- 2016
Author: Alina Răfoi

 

Optimizarea și gestiunea stocurilor este o abilitate importantă pentru orice companie care vinde produse fizice, în special pentru companiile de distribuție, iar echilibrul este destul de dificil de menținut. 

[citește mai mult...]

SocrateCloud este pregătit pentru declarația 394

Date: 07- 07- 2016
Author: Alina Răfoi

 

SocrateCloud ERP este pregătit încă din luna aprilie să genereze declarația 394 privind livrările și achizițiile efectuate pe teritoriul României de către persoanele înregistrate ca plătitoare de TVA, punând la dispoziția clienților săi un manual de utilizare în care se regăsesc toate informațiile necesare în vederea pregătirii corecte și complete a datelor sursă, astfel încât generarea...

[citește mai mult...]

Mediclim crește cu SocrateCloud pentru distribuție

Date: 05- 07- 2016
Author: Alina Răfoi

 

Mediclim este o companie românească care activează în domeniul importului și distribuției de aparatură și reactivi pentru laborator. Compania a pornit ca o mică afacere de familie, iar în timp a avut o creștere spectaculoasă, dar și procesele interne au devenit mai complexe, ceea ce a dus la apariția nevoii de implementare a unei soluții ERP.

[citește mai mult...]

De ce să alegi un sistem de Warehouse Management (WMS)?

Date: 01- 07- 2016
Author: Loredan Covaci

În contextul actual al evoluției economice, ideea achiziționării unui sistem WMS a devenit din ce in ce mai populară și printre companiile care nu dețin neapărat un sistem complex de depozitare, cu suprafețe și rulaje mari, dar și pentru companiile cu un număr mare de clienți și cu volume mici de rulaj.

[citește mai mult...]

ERP - soluția cea mai rapidă sau cea mai potrivită?

Date: 16- 06- 2016
Author: Alina Răfoi

 

În momentul în care ajung la concluzia că au nevoie de un sistem ERP, companiile se trezesc cu o mare dilemă: ce soluție alegem?

[citește mai mult...]